Ervaringen

Lees de reacties van onze studenten!

Het is echt een aanrader.

19 april 2018

Sinds enkele maanden heb ik les van Giovanna. ik ben er per toeval terecht gekomen. En ik moet je zeggen het blijkt de goede keuze te zijn. Aangezien ik zelf niet zo,n leerwonder ben Maar dat maakt voor haar helemaal niets uit. Giovanna heeft engelen geduld met je. Ze is sociaal en ik ervaar haar als zeer prettig in omgang. dus andere mensen die dit lezen, Het is echt een aanrader

Ton Maas

muy buen!

9 maart 2018

Viaje 2017 a Murcia y Cartagena Hemos disfrutado de un viaje muy bien organizado con un programa variado con actividades en grupo y también tiempo libre para relajarse, ir de compras, comer y descansar. Hemos visto mucho de estas ciudades durante las visitas guiadas y todo con muy buen tiempo. Visitamos la fábrica de Licor 43 donde disfrutamos el workshop y los cockteles que hicimos nosotros. El partido de fútbol fue muy divertido y reímos mucho. Muchas gracias por este viaje maravilloso con un grupo muy agradable!

Soleiman

Van hárte aanbevolen!

1 maart 2018

Onder de kortdurende, intensieve, bezielende en deskundige leiding van Giovanna heb ik mijn B1-diploma gehaald! Haar toewijding en motivatie zette mij aan om mijn uiterste best te doen. Haar warme persoonlijkheid maakte dat de lessen omvlógen! Van hárte aanbevolen!! 😀

wilke gerritsen

Horizontes heeft mijn horizon verruimd

16 maart 2017

Afgelopen maand heb ik het DELE diploma A2 gehaald en daar ben ik na slechts twee jaar Spaanse les van Giovanna erg blij mee. Ze heeft me geweldig geholpen vooral bij de gecompliceerde grammatica die me veel hoofdbrekens heeft gekost. Ik voelde altijd een grote professionaliteit in de lessen. Ik ben er van overtuigd dat ik onder haar bezielende leiding gauw DELE B2 zal halen. Instituto Horizontes heeft mijn horizon verruimd.¡Es verdad!

Henk Veenvliet

effectief en praktijkgericht

5 maart 2017

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met Spaanse lessen bij Giovanna. Het is verbazingwekkend hoe goed je na 1 of 2 blokken al uit de voeten kunt in basis gesprekjes. Giovanna’s lessen zijn niet alleen effectief en praktijkgericht, maar na een tijdje begin je het gevoel te krijgen dat je met een vriendengroepje aan het werk bent, zo persoonlijk is het. Helaas kon ik de lessen niet langer volgen door andere bezigheden, maar als ik in de toekomst nog eens een poging ga ondernemen om Spaans te leren, kom ik zeker bij Giovanna terug!

Anja Benders

Haar lessen zijn echt een aanrader

19 februari 2016

Heb afgelopen periode bijles gevolgd bij Mvr. Puentes. Ze heeft me heel goed geholpen, ze was heel flexible, mede door haar heb ik mijn afstudeer tentamens behaald (B1/B2 level). Horizontes is zeker een aanrader!

Saskia Diemel

Super school

19 februari 2016

Dankzij Giovanna en haar goede lessen B1 niveau gehaald! Super school! 😀

Joris De Preter

Mvr. Puentes is echt een super goede lerares!

15 januari 2016

Ik volg momenteel lessen bij Horizontes en ik ben er zeer tevreden mee. ik ben begonnen om mijn Spaans te verbeteren om tijdens mijn afstudeer tentamens te slagen. Ik ben geslaagd voor mijn mondeling met een 7.4 en dat slecht met 2 maanden bijles. ( het betreft niveau B1/B2) Ik zou het zeker aanbevelen om lessen te nemen bij Horizontes. Mvr. Puentes is echt een super goede lerares!

Ali Celiker

erg leerzaam en altijd gezellig

1 mei 2015

helaas heb ik de tijd niet meer voor de lessen, maar vond het erg leerzaam en altijd gezellig. wie weet tot in de toekomst. mvg en veel succes jeffrey

Marlène Drouen

durf steeds meer Spaans te praten

19 april 2015

Dank je wel voor de leerzame lessen in een fijne groep. Ik ben nu gemotiveerd en durf steeds meer Spaans te praten. Met veel geduld, afwisseling en duidelijke uitleg behandel je de lesstof. Ik ga zeker door in september, tot dan!!

Ilse

Deel je ervaring

4.94.9 van 5 sterren (gebaseerd op 19 beoordelingen)
Uitstekend95%
Zeer goed5%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%

Neem contact op

13 + 5 =

Adresgegevens

Instituto Horizontes
Rooseindsestraat 43a
5705 BP Helmond
Mobiel: 06-48566315
info@horizontes.nl

KvK: 54453771
Vestigingsnummer: 000024217174

Bank: NL48RABO0170806006 t.n.v. Instituto Horizontes

Menu
Share This